Gratis verzending vanaf € 20 | 30 dagen bedenktijd | Veilig betalen via o.a. Ideal, PayPal & Bancontact

Braun BT7020 - Baardtrimmer

Artikelnummer: 4210201216902
Levertijd: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Braun BT7020 - Baardtrimmer

De BT7020 baardtrimmer van Braun is de basis voor een stijlvolle uitstraling. De BT7020 trimt op de juiste lengte, zorgt voor precieze contouren en maakt een gelijkmatige afwerking mogelijk. Of u nu een perfecte 3-daagse baard wilt, de baard wilt verzorgen of gewoon de contouren wilt trimmen, de twee verwijderbare kammen bieden 39 lengte-instellingen van 1 tot 20 mm. Samen met het precisiewiel met stappen van 0,5 mm biedt de BT7020 baardtrimmer van Braun ultieme controle en precisie.

De AutoSensing motor zorgt voor efficiëntie bij elke slag, zelfs bij een dichte baard. Voor kleinere oppervlakken kunt u ook de precisie-scheerkop of het detailtrimmerhulpstuk gebruiken.

Na een uur is de BT7020 volledig opgeladen en zonder kabels 100 minuten bruikbaar. Een snelle lading is zelfs mogelijk in 5 minuten. Het LED-display informeert over de laadstatus en waarschuwt wanneer de batterijcapaciteit laag is.

Na gebruik kan de BT7020 gemakkelijk worden gereinigd onder stromend water. Naast de baardtrimmer krijgt u de Gillette Fusion5 ProGlide wet razor met FlexBall technologie, die een gladde scheerbeurt van nek, wangen en gezicht mogelijk maakt.

• Precisiedraaiknop en 2 kammen bieden 39 lengte-instellingen van 0,5 - 20 mm in stappen van 0,5 mm • Autosensing motor zorgt voor een constante snelheid zodat ook dikke en lange baarden optimaal worden getrimd
• Li-ion batterij voor 150% langere werkingstijd. Gebruik met netstroom of draadloos (vs. vorige model BT3040)
• Gratis Gillette Fusion5 ProGlide scheermes met FlexBall-technologie voor een gladde scheerbeurt

Levenslang scherpe mesjes voor gelijkmatig trimmen van baard en haar

Je baard trimmen en diverse baardstijlen creëren doe je met de Braun BT7020 oplaadbare baardtrimmer en haartrimmer. 39 lengte-instellingen levenslang scherpe metalen mesjes voor ultieme precisie en een gelijkmatige scheerbeurt. Autosensing motor zorgt voor een constante snelheid zodat ook dikke en lange baarden optimaal worden getrimd. Te gebruiken met of zonder snoer voor optimale flexibiliteit.

39 lengte-instellingen levenslang scherpe mesjes voor maximale precisie 2 kammen en precisiedraaiknop bieden 39 lengte-instellingen vanaf 0,5 - 20 mm voor elke baard en elke haarstijl.

Dankzij de levenslang scherpe metalen mesjes, het mini-scheeropzetstuk en de detailtrimmer garandeert de Braun baardtrimmer ultieme precisie.

De set bevat een gratis Gillette Fusion5 ProGlide-scheermes voor een gladde scheerbeurt. De baardtrimmers van Braun zijn ontworpen in Duitsland.

Stoppelbaard, korte baard en haar trimmen

De korte baardkam helpt je om een korte tot middellange baard (0,5 - 10 mm) te onderhouden en je haar te trimmen. Verwijder de kam om nog gladder (0,5 mm) te trimmen. Met de precisiedraaiknop verkrijg je de gewenste lengte in stappen van 0,5 mm.

Lange baard en haar trimmen

Onderhoud een langere baard of haarstijlen met de 11 - 20 mm kam. Met de precisiedraaiknop verkrijg je de gewenste lengte in stappen van 0,5 mm.

Randen afwerken en details trimmen

Verwijder de kam om het metalen mes te gebruiken voor nauwkeurige lijnen en randen. Voor lastige zones kun je ook het precisietrimopzetstuk gebruiken.

Gladde en nauwkeurige scheerbeurt

Gladgeschoren nek, wangen en gezicht met het gratis Gillette Fusion5 ProGlide-scheermes. Voor lastige zones kun je ook het mini-scheeropzetstuk gebruiken.

Autosensing Motor

Levert een constante snelheid waarmee elke baardstijl optimaal wordt getrimd. Zonder trekken.

Lithium-ion batterij die langer meegaat 100 min trimmen.

Volledig opgeladen in 1 uur. 5 min snel opladen voor één keer trimmen.

Volledig wasbaar apparaat

Spoel veilig af onder stromend water voor eenvoudige reiniging.

LED-indicator voor batterij en opladen

Je komt nooit meer per ongeluk zonder stroom te zitten dankzij de LED-indicator voor batterij en opladen.

Inhoud doos:
1 x oplaadbare baardtrimmer - BT7020,
2 x kammen voor 39 lengte-instellingen (0,5 - 20 mm),
2 x opzetstukken - detailtrimmer en minischeerapparaat,
1 x gratis Gillette Fusion5 ProGlide scheermes voor een gladde scheerbeurt,
1 x zachte tas,
1 x reinigingsborsteltje,
Gebruikershandleiding en Garantie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »