Gratis verzending vanaf € 20 | 14 dagen bedenktijd | Veilig betalen via o.a. Ideal, PayPal & Bancontact

Oral-B Pro 750 CrossAction - Elektrische Tandenborstel - Zwart

Artikelnummer: 4210201100713
Levertijd: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Tot 100% meer tandplakverwijdering: ronde borstelkop reinigt beter en zorgt voor gezonder tandvlees

• Dynamische beweging helpt betere resultaten te bereiken

• Ronde, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde borstelkop trilt, roteert en pulseert om tandplak los te maken en te verwijderen

• 1 poetsstand: dagelijkse reiniging

• Oral-B, het meest gebruikte merk door tandartsen wereldwijd

• Bevat: 1 zwart handvat met oplader, 1 opzetborstel, 1 reisetui

• Alle volgende vervangende opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B PRO 750 oplaadbare elektrische tandenborstel: Cross Action, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.

 

 

Verwijdert tot 100% meer tandplak*

De Oral-B PRO 600 elektrische tandenborstel biedt een superieure reiniging vs. een gewone manuele tandenborstel. Het op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ontwerp van de CrossAction tandenborstelkop omvat elke tand met borstelharen die in een hoek van 16 graden zijn geplaatst en de 3D-reinigingsactie trilt, roteert en pulseert om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De timer in het handvat helpt je de 2 minuten te poetsen zoals door tandartsen wordt aanbevolen. Bovendien wordt hij aangeboden door Oral-B, het merk dat het meest door tandartsen wereldwijd wordt gebruikt.

*vs. een gewone manuele tandenborstel

 

 

Superieure 3D reinigings actie

Het op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde ontwerp van de borstelkop omvat elke tand en de dynamische beweging van de 3D-reinigingsactie past zich aan je tanden aan bij het trillen, roteren en pulseren om zo tot 100% meer tandplak los te maken en te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel.

 

 

Oral-B Pro 600 poetsstanden

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »