Gratis verzending vanaf € 20 | 14 dagen bedenktijd | Veilig betalen via o.a. Ideal, PayPal & Bancontact

PAW Patrol, Mighty Pups Super PAWs Speelset-uitkijktoren met lampjes en geluiden, vanaf 3 jr.

€119,94
Artikelnummer: 0778988270288
Levertijd: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

De Mighty Pups zijn klaar voor wat Mighty actie in de PAW Patrol Mighty Uitkijktoren!
Deze toren vol actie is het ultieme hoofdkantoor van PAW Patrol en heeft een indrukwekkende hoogte van 60 centimeter. Zet Mighty Chase (figuurtje inbegrepen) in de werkende lift. Terwijl deze omhoog gaat, zijn er geluiden te horen en komen er een badge en megafoon aan de zijkant van de toren tevoorschijn! Boven aan de Mighty Uitkijktoren is er ruimte voor alle zes de Mighty Pups (elk apart verkrijgbaar) op het platform.
Zet elke superheld op de plek die oplicht in de kleur van zijn of haar uniform! Met de werkende periscoop hebben kinderen het perfecte uitkijkpunt om problemen in Avonturenbaai te signaleren!
Als er problemen zijn, druk dan op de knoppen op het bedieningspaneel om echte lichten en geluiden te activeren en hoor hoe Ryder de pups een missie geeft. De platformlampjes knipperen en kiezen de juiste pup voor de opdracht. Bevestig een van de meegeleverde klemmen op Chase en laat hem rond de toren, door de badge en langs de kabelbaan omlaag glijden! Open de deur van de valkuil aan de onderkant van de Mighty Uitkijktoren om Chase in zijn Mighty voertuig te laten vallen (inbegrepen) en duw tegen de hendel om hem in actie te laten komen!
Met ruimte voor alle zes de Mighty Pups-voertuigen (elk apart verkrijgbaar) in de draaiende basis van de Mighty Uitkijktoren, verzamel je het hele Super PAWs-team voor meer heldhaftige missies! Haal de actie en spanning van de populaire tv-show in huis met de PAW Patrol Mighty Pups Super PAWs Mighty Uitkijktoren!

MIGHTY UITKIJKTOREN: Vanuit de ca. 60 cm hoge uitkijktoren hebben kinderen met de echt werkende telescoop het perfecte uitzicht over Avonturenbaai! Als er problemen worden ontdekt, druk je op de knoppen om echte lichten en geluiden te activeren en de PAW Patrol te helpen met hun reddingsmissie!

INTERACTIEVE MISSIES: Plaats alle 6 de Mighty Pups (elk apart verkrijgbaar) op de plek op het platform die in de kleur van hun uniform oplicht. Druk op de knop op de toren om Ryder de missies te horen uitdelen. De platformlampjes knipperen en landen op de juiste pup voor de klus!

WERKENDE LIFT EN ZIPLINE: Stuur de pups in de lift omhoog naar de top van de Mighty Uitkijktoren en weer omlaag via de Mighty zipline als er problemen zijn! Lanceer de pups vanaf de basis van de toren om ze meteen in actie te laten komen!

De PAW Patrol Mighty Uitkijktoren is een geweldig cadeau voor elke PAW Patrol-fan vanaf 3 jr. 3 AAA-batterijen vereist (niet inbegrepen). Neem de pups mee op Mighty missies met de Mighty Uitkijktoren!

Inbegrepen: 1 Mighty Uitkijktoren, 1 Chase-figuurtje, 1 Mighty Pups-voertuig, 6 kabelbaanklemmen, 1 stickervel, 1 gebruiksaanwijzing

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »