Gratis verzending vanaf € 20 | 30 dagen bedenktijd | Veilig betalen via o.a. Ideal, PayPal & Bancontact

Xiaomi Mi Roborock S60 Black - Robotstofzuiger

€460,27
Artikelnummer: 6970995780925
Levertijd: op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Xiaomi Mi Roborock S60 Black - Robotstofzuiger

2-in 1 - stofzuiger en mop in één
Dankzij de ingebouwde bionischen tanks kan de ROBO rock water opnemen en een effectieve reiniging garanderen. De belangrijkste draadborstel met V-borstelharen (1350 toeren per minuut) en de Z-vormige zijborstels (330 omw/min) garanderen een maximale effectieve reiniging. Voor grondig gereinigde resultaten is de Robo rock Sweep One met een speciale waterreservoir uitgerust. Het water uit de tank bevochtigt het microvezelmateriaal van mops. In deze modus kan het apparaat ongeveer 40-50 minuten werken. Door het intelligente systeem werkt volgens het principe van de bionischen hoofdsysteem en regelt de watertoevoer zelfstandig.

Mi Home app (Android/iOS)
Het apparaat beschikt over een speciaal laser afstand systeem, dat het scannen van de omgeving (360-graden kijkhoek) en de interne afbeelding met behulp van de SLAM-algoritme is. Dankzij dit is een effectieve en nauwkeurige reiniging mogelijk. Robo rock Sweep One kan met de gratis mi Home app (voor Android of iOS) met een smartphone of tablet worden gesynchroniseerd. Daarmee kan de gebruiker de kaart van zijn woning of van zijn huis kijken en het apparaat aan te raken om door de ruimten te navigeren, de reinigingstijd in te stellen of de naam van de robot wijzigen.

Sensoren, die een hoge efficiëntie garanderen
Om een effectieve oppervlaktereiniging te garanderen en botsingen te voorkomen, beschikt het apparaat over 13 ingebouwde sensoren, inclusief lds. Een verbeterde sensor systeem en een zachte kap aan het chassis beschermen tegen botsingen met bestaande meubels of andere voorwerpen. 4 Cliff sensoren helpen, pech onderweg te voorkomen, en een extra wand sensor houdt de ROBO rock altijd op een afstand van 10 mm tot de wand. Als het apparaat wordt opgetild, wordt een speciale sensor geactiveerd, die het apparaat automatisch uitschakelt. De achteruitrij sensor zorgt voor een efficiënte oplading van de stofzuiger met infrarood-technologie. In de nieuwste versie van het apparaat kan er obstakels tot 2 cm hoogte overwinnen om tapijten schoon te maken of dorpels tussenruimtes te overwinnen.

Verbeterd laadstation
180-graden infrarood-bereik met een snelheid van ca. 4 meter, nauwkeurigere vergrendeling van de voet en bescherming tegen overspanning of kortsluiting garanderen een hoge veiligheid en nog langere levensduur van de RoboRocks. Bij laag batterijniveau keert de ROBO rock automatisch naar het laadstation terug en wordt opgeladen.

Buitengewone zuigkracht
In vergelijking met het voorgaande model werd ook de zuigkracht op 2000 Pa verhoogd. Het tornado systeem coördineert de zij- en rollen borstels en zorgt voor een grondige reiniging van de grond. De intelligente stofzuigrobot heeft een tapijt herkenningsfunctie en past de zuigkracht aan het te reinigen oppervlak aan.

Bescherming tegen haren
Het speciale design van de borstel, de zijborstels en van het wiel voorkomen dat haren in het apparaat komen, om de motor te beschermen en oververhitting te voorkomen.

Nog stillere werking en een krachtige batterij
De Robo rock S6 is met 58 dB 4 dB stiller als de voorganger S5. Daarmee kan hij op elk moment van de dag of nacht reinigen zonder te storen. Het filter van de klasse E11 met een waterdichte teflonlaag biedt een 95 procent effectieve reiniging van de uitblaaslucht. Voor maximale prestaties adviseert de fabrikant, deze filters dienen ten minste jaarlijks te vervangen. Een krachtige lithium-batterij met een capaciteit van 5200 mAh kan tot 2,5 uur werken, wat een reiniging van max. 250 m² woonoppervlak voldoet.


Highlights

Slimme stofzuigerrobot met wisfunctie
Accu met 2,5 uur looptijd; 3 uur laadtijd
Volume stofreservoir: 0,48 l, instelbare hoeveelheid water.

Uitvoering

Afwasbaar HEPA-filter; Geluidsvermogensniveau: 58 dB(A)
Incl. Laadstation, 2 doekjes voor de tank
Maximaal 4 dB stiller als de ROBO ROCK S5
Kan ruimtes onderscheiden en deze volgens tijdschema of met één klik in de app achter elkaar reinigen
Instelbare hoeveelheden water in de watertank
Verwisselbare wis pads
230% hogere borstelharen dichtheid dan de ROBO ROCK S5 - voor een nog grondiger reiniging
Kabelgeleiding onder het laadstation
Herkenning van de ruimte
Hindernisherkenning
Valbeveiliging
Laser ruimte meten
Ruimte-indeling
Wisfunctie
Tapijt herkenning

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »